Oprettet Af:
#Charity7Summits
Samler ind til:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene
Svinninge Juleløb 2020 5/10.5/21.1/42.2 Km, samt børneløb på 2.5/5 Km🏃🏃‍♀️👨‍👩‍👧‍👦

Det vil være muligt, at både løbe og gå alle distancer😊

Arrangementet afholdes lørdag den 12 december 2020.

Afhentning af startnummer kan ske allerede fra kl. 08:00. Eller fredag den 11 december kl. 16:00 - 18:00 på pladsen.

Svinninge Juleløb 2020 har valgt at støtte #Legeheltene, som er et initiativ af #Børneulykkesfonden🙏

Svinninge Juleløb er arrangeret af #Charity7Summits

#Charity7Summits er en frivillig forening som sætter fokus på træning, leg, bevægelse og eventyrlyst, som samtidig gerne vil sætte fokus på fællesskab og sammenhold. Vi håber derfor med dette arrangement og indsamling til Legeheltene, at kunne gøre en forskel, for både Svinninge og børnene som Legeheltene hjælper❤️

Vi mener at man bør gøre en forskel, der hvor man kan. Vi prøver at sætte fokus på, at bevægelse er godt, uanset om man er syg eller rask, voksen eller barn.

Løbet er et asfaltløb, der løbes på stier i og omkring Svinninge, samt vil vi løbe lidt Trail, idet vi skal igennem grønne arealer og skoven, husk det rigtige fodtøj.

Har du eller dit firma lyst til at donere en præmie/gave eller medaljer, som kan støtte løbet eller hjælpe os med indsamlingen til Legeheltene, så kontakt os endelig❤️ Via mail på www.charity7summits.dk

Der vil være medalje til alle🎖🏅 Temaet for medaljen vil være JUL, så i kan godt glæde jer - vi lover medaljen bliver helt unik.

Pga. COVID19 kan vi på nuværende tidspunkt ikke fortælle, hvordan depoterne vil blive, eller om det vil blive goodiebags som til Svinningeløbet. Super Brugsen i Svinninge vil igen stå for alle lækkerierne - slik, chips, bananer, vand, cola + diverse i depot/goodiebag.
Giv bidrag
8.000 kr.
160%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Anonym Anonym gav 8.000 kr.

    Svinninge Juleløb 2020 - Charity7Summits