Juniorhelteløb - Vallekilde-Hørve Friskole - Indskoling

Giv bidrag
Oprettet Af:
Vallekilde Hørve Friskole - Indskoling
Samler ind til:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene

Juniorhelteløb - Vallekilde-Hørve Friskole - Indskoling

Juniorhelteløbet fra Børneulykkesfonden og Charity7summits er et velgørenhedsløb, hvor børnene løber for en god sag ved at støtte Legeheltene:

Legeheltene er et initiativ fra Børneulykkesfonden. De skaber mere aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Legeheltene skaber et frirum for indlagte børn, hvor omdrejningspunktet er leg og bevægelse, og hvor sygdom træder i baggrunden for en stund.

Vallekilde Hørve Friskole
Denne indsamling er lavet af Vallekilde Hørve Friskole i samarbejde med Charity7Summits. Vallekilde Hørve Friskole mener det er vigtigt at sætte fokus på leg, bevægelse, motion og speciel sammenhold/samvær i denne hårde periode vi oplever med Covid19. Hvilken bedre måde at gøre det på, end at lave en indsamling til indlagte børn i Danmark og samtidig kunne kombinere det med ovenstående. Det er da helt fantastisk.

Vallekilde Hørve Friskole har samtidig valgt at få tilsendt en masse materiale, som beskriver og viser Legeheltenes arbejde rundt omkring på de danske hospitaler. Det er nemlig vigtigt, at børnene få en forståelse for hvilken forskel de faktisk gør og det hjælper dem også med at ville det endnu mere. For hvem vil ikke gerne hjælpe børn, som har behov for det, det vil vi alle.

Charity7Summits og Vallekilde Hørve Friskole glæder sig til at skyde gang i Juniorhelteløbet og du kan støtte initiativet ved at give et bidrag her.

Info om Juniorhelteløbet:
Til et Juniorhelteløb skal børn i skoler, institutioner, SFO’er og fritidsklubber i alderen 4 til 10 år, ud og løbe for en god sag. Løberuten og -distancen den enkelte arrangør/skole/klasse, så den er tilpasset børnene. Forinden får skolen tilsendt heltekapper og -masker, så heltestemningen er helt i top. Selve løbet starter med en sjov opvarmning, og på løbeturen skal børnene lave forskellige aktiviteter, der blandt andet er med til at styrke børnenes motoriske evner og lære børnene om glæden ved at være aktiv og samtidig hjælpe andre.Giv bidrag
13.891 kr.
138%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Charity7Summits Charity7Summits gav 13.891 kr.