Fie´s Kilometerdonation ved Vejrhøj Familie Trail 2020

Giv bidrag
Oprettet Af:
#Charity7Summits
Samler ind til:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene

Fie´s Kilometerdonation ved Vejrhøj Familie Trail 2020

https://kilometerdonation.dk/deltager/vejrhoej-familie-trail-2020/fie-soerensen

Har du mod på at bestige “bjergene” og Vejrhøj, Sjællands 3. højeste punkt på 121 meter, opleve det smukke landskab i Geopark Odsherred og den flotte strand “Vraget”. Så er Vejrhøj Familie Trail lige noget for dig, uanset om du er erfarne løber, barn eller helt ny i gamet. Det er lige præcis det som Fie på 8 år har bestemt sig for og ikke nok med det, så vil hun lave sin egen indsamling til Legeheltene.

Fie er samtidig en del af foreningen Charity7Summits, som kombinerer leg, bevægelse og motion ind i deres hverdag og alle der er med. Det er vigtigt for dem at motivere børn og familier rundt om i hele Danmark og samtidig støtter de Legeheltene i alt hvad de foretager sig.

“Jeg elsker at lege og pjatte sammen med andre børn og det gør vi meget i #Charity7Summits. Samtidig vil jeg gerne hjælpe andre børn og synes derfor det er en god ting at samle penge ind til syge børn. Jeg vil gerne være et godt forbillede for andre børn, ved at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark”. Fie Sørensen

Fie`s hidtil længeste løb er 10 km, men det var på en flad rute. Den 5 september vil Fie forsøge sig på 14 km til Vejrhøj Familie Trail med hele 500-600 højdemeter. Tror du Fie kommer helt igennem?

Du kan blive hendes km sponsor lige her og støtte hendes fantastiske initiativ.”

https://kilometerdonation.dk/deltager/vejrhoej-familie-trail-2020/fie-soerensen
Giv bidrag
1.503 kr.
150%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Kristina Sørensen Kristina Sørensen gav 200 kr.

    Helle rasmussen

  • Charity7Summits Charity7Summits gav 1.303 kr.