Oprettet Af:
Vejrhøj Trail
Samler ind til:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene
Vejrhøj Familie Trail 2021

Det er muligt at gå og løbe alle distancer🏃‍♂️🏃‍♀️🚶🏻‍♂️🚶🏻‍♀️
7/14/21.1 Km, samt børneløb på 2.5/3/7 Km🏃🏃‍♀️

Arrangementet afholdes lørdag den 15 Maj 2021.

Vejrhøj Familie Trail har i 2021 valgt at støtte Legeheltene, som er et initiativ af Børneulykkesfonden🙏

Vejrhøj Familie Trail er arrangeret af Vejrhøj Trail. Vi håber med denne indsamling til Legeheltene, at kunne gøre en forskel, vi mener at man skal gøre en forskel, der hvor man kan. Vi prøver at sætte fokus på, at bevægelse er godt, uanset om man er syg eller rask, voksen eller barn.

Vejrhøj Familie Trail er derfor et løb som sætter fokus på børnene og familien, og derfor bestræber vi os på at give jer en helt igennem fantastisk dag, sammen med jeres nærmeste😊

Har du mod på at bestige “bjergene” og Vejrhøj, Sjællands 3. højeste punkt, opleve det smukke landskab i Geopark Odsherred og den flotte strand “Vraget”. Så er Vejrhøj Familie Trail lige noget for dig, uanset om du er erfarne løber, barn eller helt ny i gamet.

Når du løber i ”Bjergene” som er op mod 121m over havet, så er udsigten over Nekselø Bugt, Vestsjælland, markerne og engene helt fantastisk. Du vil helt sikkert få en naturoplevelse ud over det sædvanlige. Løbet er et trail løb der løbes på stigerne i og omkring Vejrhøj, som samtidig er et meget varieret terræn omkring Vejrhøj og ”Bjergene”. Du kan vælge imellem at løbe 3-3.5/7/14/21.1 Km. Underlaget er sand- og stenstrand, græs, små snørklede skovstier og meget lidt grusvej og asfalt.

Pga. COVID19 kan vi på nuværende tidspunkt ikke fortælle, hvordan depoterne vil blive, eller om det vil blive goodiebags.

Der vil være en KÆMPE medalje til alle deltagere.
Giv bidrag
7.500 kr.
150%
0 Dage tilbage

Vejrhøj Trail gav 7.500 kr.

Seneste aktivitet

  • Charity7Summits Vejrhøj Trail Charity7Summits Vejrhøj Trail gav 7.500 kr.

    Vejrhøj Familie Trail 2021