#Charity7summits til fordel for Legeheltene

#Charity7summits til fordel for Legeheltene

Hvorfor #Charity7Summits?
Da Casper hørte om Legeheltene, i forbindelse med en rejse til Rusland i juni 2019, hvor han skulle bestige Europas højeste bjerg Elbrus, der er 5.642 m. højt, der tænkte han med det samme, at her var der en oplagt mulighed for at give noget videre, netop ved at samle penge ind til fordel for børn på danske hospitaler. Derfor besluttede han at ændre sit oprindelige projekt The7Summits, til #Charity7Summits og kontaktede straks Børneulykkesfonden og sammen fik de lagt en plan for projektet.

”Jeg mener, at alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Hvert år indlægges ca. 60.000 børn i Danmark, og jeg vil gerne være med til at give de indlagte børn, en mere aktiv hverdag, med plads til aktiv leg og bevægelse”. (Casper Thusholt Larsen)

Efter en succesfuld bestigning af Mount Elbrus, så Casper endnu mere potentiale i projektet, efter han havde haft mange positive samtaler med holdet der var afsted til Rusland. Derfor besluttede han sig for at lave #Charity7Summits om til en Frivillig Forening og tog derfor kontakt til andre ildsjæle, som han vidste ville have en interesse i sådan et projekt. I august 2019 blev foreningen en realitet, med en bestyrelse på 7 mennesker og med Casper som formand. Foreningen starter med at optage medlemmer fra januar 2020.

Det er ikke tilfældigt, at Casper har valgt at støtte netop dette initiativ. I 2012 ramte en arbejdsulykke ham, som resulterede i, at han ikke kunne arbejde i næsten tre år og som krævede fire operationer. Men hård træning, viljestyrke, og masser af gåpåmod hver dag har gjort, at han er nået til et punkt, hvor han kan træne for fuld styrke igen. Ingen troede på, at han kunne komme tilbage efter den skade, men her står han altså i dag, stærkere som aldrig før og målfast!

’’At kunne hjælpe, specielt børn, er noget, som betyder alverden for mig, da jeg selv er far til to børn og som betyder alt for mig. Det at kunne bidrage til en mere positiv hverdag på hospitalet for børnene, er klart noget, jeg støtter op om’’. (Casper Thusholt Larsen).

#Charity7Summits
#Charity7Summits er et velgørenhedsinitiativ og en frivillig forening, som kombinerer leg, bevægelse, motion, træning og eventyrlyst med at gøre en forskel for børn. Foreningens største aktivitet er selve projektet #Charity7Summits, et projekt som Casper selv vil gøre alt for at gennemføre. Derfor bestiges der flere gange årligt nogle af klodens høje tinder for at indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ; Legeheltene. Formålet er at samle midler ind til projekt Legeheltene, der skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Caspers indsamling til Legeheltene fra dette projekt, foregår bl.a. via en velgørenhedsauktion og sponsorater fra alm. mennesker og virksomheder.

Mål for indsamling
#Charity7Summits målsætning i forhold til indsamling, er at samle 200.000 kr. ind årligt.

Hvordan?
#Charity7Summits er allerede meget engageret i at støtte humanitære formål. De har blandt andet arrangeret adskillige Helteløb og Julehelteløb, hvor der indsamles penge til Legeheltene. Formålet med løbene er, at børnene skal finde glæde ved at gøre en forskel for andre børn, der ikke nødvendigvis har samme muligheder som dem selv. Med Helteløbet sigtes der efter at slippe alle hverdagens helte løs i legehelteuniverset og give børnene og deres familier en god og sjov oplevelse, som både kommer dem og andre til gode.

Læs mere om Helteløbet her: https://helteloebet.dk/

#Charity7Summits arrangerer ud over dette, adskillige andre løb, primært i Vestsjælland. De vil rigtig gerne rundt andre steder i landet, men har valgt at starte, der hvor de selv føler sig hjemme. Ens for alle deres løb er, at de ønsker at ramme så bredt som muligt, for at få så mange familier og børn ud og nyde naturen i form af leg, bevægelse og motion. Derfor handler det ikke for dem om at vinde, men derimod for at have det sjovt og vise at alle er vindere, for det vigtigste er at vi sammen kommer ud og sammen gør en forskel.


#Charity7Summits personlige MobilePay-nummer hos Legeheltene er 604088

Læs mere og følg med på vores hjemmeside: http://www.charity7summits.dk/

513,762 kr.
Collected


64
Fundraisers

364
Donations