Dorte Dahl Ultra Sierra Nevada (100km/5.500højdemeter)

Donate
Created By:
Charity7Ultras
Collecting for:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene

Dorte Dahl Ultra Sierra Nevada (100km/5.500højdemeter)

”10.-11.april 2021
Kilometersponsorat: Dorte Dahl | Kilometerdonation

Mit første Charity7Ultras-løb ligger lidt i tråd med vores forening – Charity7Summits – da det netop handler om at løbe op på en top. Dette legendariske Ultraløb i de spanske fastlands højeste bjergkæde Sierra Nevada er ikke særligt langt, men pga. af højderne, er det meget udfordrende. Jeg har tidligere deltaget, men måtte desværre udgå efter ca. 80km. Det var lige inden man rundede toppen (3400moh) pga. højdesyge/utilpashed – derfor skal jeg selvfølgelig gennemføre dette løb! Og denne gang ikke for at løbe om podiepladser, men for ”en god sag”.

Jeg støtter nemlig Legeheltene, som er et initiativ fra Børneulykkesfonde. Legeheltene hjælper indlagte børn rundt omkring i Danmark med leg, motion og bevægelse i hverdagen, noget alle har brug for uanset om man er syg eller rask. Tak for jeres fantastiske arbejde, læs mere på www.legeheltene.dk
Løbet starter i Granada (800moh) og kort efter starten løber man igennem den legendariske mauriske borg Alhambra og videre ud i den spektakulære bjergkæde Sierra Nevada.

Da man starter om aftenen og løber gennem hele natten er det en fantastisk oplevelse at se solen stige op over bjergkæden, mens man begiver sig op op op mod Spaniens 3. største bjergtop Pico Veleta (3400moh). Når man næsten har rundet toppen løber man 6km lodret ned ad ski-pisterne og slutter i skisportsområdet Pradollana (3000moh)

Jeg håber i vil følge mig og støtte mit projekt ved at blive kilometersponsor for mig eller ligge en fast donation. Alt går ubeskåret til Legeheltene gennem denne indsamling.

Se fede billeder og videoer her: https://www.ultrasierranevada.com/multimedia

Kilometersponsorat: Dorte Dahl | Kilometerdonation

Dorte Dahl,
Donate
2,850 kr.
81%
0 Days left

Recent activity

  • Dorte Dahl Dorte Dahl donated 2,850 kr.