Oprettet Af:
Casper Thusholt Larsen
Samler ind til:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene
Trailløb på Fælleden

Trailløb på Fælleden 6,12 og 18 Km, samt børneløb på 3 og 6 Km
Det er muligt at gå og løbe alle distancer

Trailløb på Fælleden er arrangeret af foreningen Charity7Summits, Go2Fitness Holbæk og DGI Midt- og Vestssjælland.

Charity7Summit er en forening som gør en forskel ved at aktivere voksne, børn og familier ved motion, løb, leg, bevægelse og eventyr. Vi mener at man skal gøre en forskel, der hvor man kan.

Charity7Summits og Go2Fitness prøver at sætte fokus på, at bevægelse er godt, uanset om man er syg eller rask, voksen eller barn og derfor støtter Trailløb på Fælleden i 2022 Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Har du mod på at bestige Holbæks største “bjerg” og opleve den smukke natur som findes midt i Holbæk by, så er Trailløb på Fælleden lige noget for dig, uanset om du er erfarne løber, barn eller helt ny i gamet. Vi løber/går nemlig ude på Fælleden i Holbæk og vi vil garantere jer, at I alle vil opleve hvordan det er at løbe/gå trail, samt opleve det specielle sammenhold der er i trailverdenen. Når du løber Trailløb på Fælleden er det på stierne i og omkring Holbæk Fælled, som samtidig er et meget varieret terræn og derfor er du også garanteret en masse dejlige højdemeter. Underlaget er græs, skovstier og meget lidt grusvej og asfaltstier.

Med Venlig Hilsen
Go2Fitness Holbæk
Charity7Summits
Giv bidrag
7.500 kr.
150%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Anonym Anonym gav 4.500 kr.

    Trail på Fælleden 2022 - Charity7Summits

  • Qimmiq.dk Qimmiq.dk gav 3.000 kr.

    På vegne af Qimmiq.dk er jeg taknemlige for at være en del af at støtte Legeheltene. Qimmiq donerer en procentdel af det samlede salg på dagen for løbet samt på webshoppen. Jeg ser frem til at kunne bidrage meget mere i fremtiden.