Oprettet Af:
Charity7Summits
Samler ind til:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene

Fars dag kampagne for Legeheltene

Charity7Summits har sagt ja til en udfordring – Og vi har brug for jeres hjælp😊

Alvorlige sygdomme burde ikke være for børn. Desværre indlægges omkring 60.000 børn hvert år på de danske hospitaler. Og som forening, hvor vi har mange fædre til en masse dejlige børn kan vi nemt forestille os, hvilken omvæltning det ville være i ens liv, hvis hospitalet pludselig blev ens andet hjem.

Vi håber derfor, at vi inden Fars Dag kan indsamle 15.000 kr. til indlagte børn og støtte Legeheltene, som arbejder for at bringe aktiv leg, glæde og aktivitet ind i hverdagen som indlagt barn. De skaber med andre ord et frirum fra sygdommen.Så kalder alle jer fantastiske mennesker derude - Hjælp os med give indlagte børn en mere aktiv hverdag på hospitalet. Du kan hjælpe med at nå vores udfordring ved at sende en mønt til MobilePay 604088!.Eller støtte direkte på dette link med din egen indsamling: Fars dag kampagne for Legeheltene | Indsamling for velgørenhed - Start din egen indsamling eller giv en donation (betternow.org)

(OBS. Du kan trække beløbet fra i skat)Se evt. denne film om Legeheltene, så får du hurtig en fornemmelse for betydningen af leg og aktivitet for de indlagte børn: Legeheltene bringer smilet frem på de langtidsindlagte børn og deres familier - YouTube

Vedlagte billeder fra Legeheltene😊ALT GÅR UBESKÅRET TIL LEGEHELTENE

Du skal tillade alle cookies, før du kan se denne video.

Giv bidrag
7.620 kr.
50%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Helen  Rohrberg Helen Rohrberg gav 580 kr.

  • Fie & Benny Fie & Benny gav 550 kr.

  • Brian Hansen Brian Hansen gav 1.490 kr.

  • Spanvall ApS Spanvall ApS gav 5.000 kr.