Dolomiti Extreme Trail 55 Km - Lena Thoft Pedersen

Giv bidrag
Oprettet Af:
Casper Thusholt Larsen
Samler ind til:
#Charity7summits til fordel for Legeheltene

Dolomiti Extreme Trail 55 Km - Lena Thoft Pedersen

En stor drøm er gået i opfyldelse for Lena Thoft Pedersen, da hun har fået mulighed for at deltage i Dolomiti Extreme Trail i Italien d. 12.Juni
Støt Lena’s indsamling her: https://www.xn--brneulykkesfonden-00b.dk/.../lena-thoft/
Her fortæller Lena selv om løbet hun skal deltage i og den forskel hun gerne vil gøre for indlagte børn i Danmark, samt motivere andre til at følge deres drømme
“Jeg skal løbe mit 2. Ultraløb, og distancen er 55km med 3800 højdemeter. Løbet er stort og populært med flere distancer, og udspiller sig i de smukke spektakulære Dolomitterne i norditalien. Jeg vandrede 126km på dele af ruten sidste år, og lovede mig selv der, at jeg skulle løbe der engang. Man starter i Val di Zoldo dalen og kæmper sig op de første 25km 2300hdm langs bjergkæden Tamer San Sebastiano og videre til Paso Duran. Derfra mod de største bjergkolosser Moiazza og Civetta. Den smukkeste sekvens på ruten. Herefter mod Paso Staulanza til bunden af Pelmo bjerget og slut i landsbyen med fest.
Jeg har trænet målrettet med højdemeter de sidste mange måneder, da det bliver uden tvivl, en kæmpe udfordring for mig. Mit mål er at komme igennem med smil og arbejde med mig selv på alle planer derude. Tiden er ikke vigtig. Den skal bare bruges bedst.
Rejsen hertil har ikke været nem og uden udfordringer, hvilket gør at jeg laver en indsamling til Legeheltene et initiativ fra Børneulykkesfonden og noget denne dejlige foreningen støtter op om. Jeg er endnu engang kommet til at værdsætte hvor meget jeg skal værdsætte at kunne bevæge mig frit som jeg vil. Men også hvor vigtig bevægelse og leg er.
Ved årsskiftet var jeg nedlagt med 2 diskusprolapser, som sidenhen er blevet tålelige ved, at jeg bevæger mig korrekt.
Ved deltagelse i DXT skal jeg bruge et medical certificate, og fik lavet EKG. Dette udløste for en måned siden stor alarm med en blok i hjertet, som krævede yderlig udredning. Ind og ud af hospital og alverdens undersøgelser. Jeg er nu frikendt og har grønt lys til at deltage i DXT, samme dag som deadline.
Derfor betyder dette løb meget for mig, og jeg vil gerne hjælpe andre, ved at motivere for at kæmpe videre for det som betyder noget.
Håber i vil støtte op om mit DXT og Legeheltene som skaber glæde og bevægelse for syge børn.
Støt min indsamling her: https://www.xn--brneulykkesfonden-00b.dk/.../lena-thoft/
Bedste løbehilsner Lena”
Giv bidrag
3.150 kr.
157%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Lena Thoft Lena Thoft gav 3.150 kr.